Odoo - najmodernejší ERP systém
 
 
Odoo Czech & Slovak

ERP a Odoo

Vznik ERP sa datuje do doby spred 30 rokov a odvtedy je neoceniteľnou súčasťou všetkých moderných firiem. Potreby neustálych inovácií nútia firmy implementovať najnovšie ERP systémy a presúvať ich do verejného servisu na cloude, čo v konečnom dôsledku vedie k znižovaniu celkových nákladov a k akcelerovaniu rýchlosti a konkurencieschopnosti na trhu. Tradičné ERP systémy sú však veľmi robustné, uzavreté, nákladné, vysoko technické a navrhnuté prevažne pre veľké korporácie a podniky. Malé a stredne veľké podniky tak čelia nevýhode a sú odsúdené na zabezpečovanie svojich procesných potrieb z aplikácií, ktoré sú úzko špecializované iba na jednu procesnú potrebu. To sú napríklad systémy na fakturáciu, marketingovú komunikáciu, systémy obchodných vzťahov alebo zákaznícky servis. Nádej však nie je stratená. Odoo je neobyčajne škálovateľný ERP systém, ktorý sa prispôsobuje jedinečným potrebám klienta a firiem všetkých veľkostí.

Open source ERP nástroj Odoo zefektívňuje firemné procesy pomocou automatizácie, riadenej na jednotnej softvérovej platforme, dostupnosť ktorej v dnešnej dobe zabezpečuje 26HOUSE v slovenskom aj českom jazyku. Z tejto platformy je možné riadiť všetky oblasti firmy od CRM, personalistiky, účtovníctva, eshopu, výroby, skladovania až po marketing. Odoo taktiež disponuje najväčším ERP biznis app store na svete, Odoo App Store, operujúci s viac ako 27.000 aplikáciami pre akúkoľvek obchodnú potrebu.

Spravovať všetky procesy moderne, jednoducho a pritom v jednom komplexnom systéme? To je platforma Odoo


V čom je Odoo odlišný od konkurenčných ERP softvérov?

    1. Plne integrované softvérové aplikácie
    2. Škálovateľnosť a modulárnosť 
    3. Ľahkosť používania
    4. Flexibilita
    5. Cena
       

1. Plne integrované softvérové aplikácie

Odoo má široké funkčné pokrytie a väčšina aplikácií je navzájom natívne integrovaná. Vďaka integracií sa dá dosiahnuť jednoduché riadenie každej
časti podnikania a každého sprievodného procesu. V Odoo je užívateľ taktiež schopný sledovať, kto v systéme robí a čo používa. Tým sa získa ucelený systém centralizovaných informácií, zdieľaných medzi všetkými aplikáciami výsledkom čoho sú efektívne automatizované ochodné procesy.

2. Škálovateľnosť a modulárnosť

Aplikácie je možné pridávať podľa konkrétnej fázy rastu spoločnosti. Odoo môže začať používať iba jeden používateľ s jednou aplikáciou a to dokonca úplne zadarmo. Akonáhle sa potreby klienta rozrastú, do systému je možné pridávať nových užívateľov a nové moduly. Takýmto spôsobom systém umožňuje používať iba to, čo je potrebné, bez zbytočných nákladov za nepotrebné funkcie. V súčasnosti má Odoo viac ako 2 000 partnerov v 140 krajinách sveta a disponuje veľkou komunitou prispievateľov s otvoreným zdrojom ERP, čoho výsledkom je, že sa klient nemusí spoliehať iba na jedného dodávateľa. 

3. Ľahkosť používania

Prednosťou Odoo je jeho ľahké používanie. Integrované aplikácie sú nielen jednoducho použiteľné, ale aj užívateľsky prívetivé. Odoo je jeden z prvých systémov, ktorý radi používajú nielen manažéri, ale aj všetci zamestnanci v rámci spoločnosti. Preto sme priniesli na slovenský a český trh produkt, ktorý zabezpečuje bezproblémovú adaptáciu každého jedného užívateľa.  

4. Flexibilita 

Niekoľkými kliknutiami a bez kódovacích schopností sa dajú vytvárať nové atribúty, formuláre, upravovať ľubovoľné výkazy a vytvárať nové informačné polia. Ďalšou veľkou výhodou je dostupnosť zdrojového kódu podnikovej verzie Odoo, vďaka ktorému sa môžu koncovým zákazníkom ponúkať na mieru ušité riešenia. Otvorený zdrojový kód umožňuje taktiež vytvárať nové aplikácie v súlade s potrebami klienta.


5. Cena

V Odoo sa cena sa odvíja od počtu aplikácií a počtu užívateľov. Platia sa iba pravidelné poplatky za užívateľa a užívané aplikácie a neexistujú žiadne obmedzenie zo strany Odoo. Všetci užívatelia majú prístup do všetkých aplikácií. Ďalším bonusom je, že CRM alebo akákoľvek jedna aplikácia alebo prepojené aplikácie sú navždy zadarmo bez ohľadu na počet užívateľov. Odoo ponúka taktiež bezplatnú skúšobnú verziu na 15 dní a je až 8x lacnejší v porovnaní s konkurenciou.

  
                                                   


Strácate denne čas a energiu administratívnou činnosťou, zdĺhavými obchodnými procesmi, neefektívnou prácou s obchodníkmi, dodávateľmi alebo partnermi? 

Rozrastajú sa vaše potreby pri riadení projektov, zmluvnej dokumentácie, HR agendy a zamestnancov, nákupe, skladovaní, logistike, zákazníckej podpore, účtovníctve alebo finančnom kontrolingu?


Chcete dosiahnuť rýchly, no za to udržateľný rast svojej firmy?

Neustále zlepšuje svoje obchodné kanály a budujete eCommerce platformu, ktorá sa zaoberá taktiež činnosťami webstránky, eLearningom, automatizovaným marketingom alebo sociálnymi sieťami?

Ak vás trápi niektorý z problémov, kontaktujte nás už dnes a dohodnite si bezplatnú osobnú konzuláciu!


Ako riadiť všetky HR činnosti z vrecka